AVUI ENS VISITA ...


Cada any m'agrada fer una sortida musical per cicle, així dóno la oportunitat als nens de gaudir d'espectacles musicals amb qualitat, anar a teatres tan importants com l'Auditori, el Liceu o el Palau aquí a Barcelona,  i podem ampliar el curriculum de classe de forma pràctica i vivencial. 
Normalment sempre tenen bona acollida per part de l'alumnat i això m'agrada molt.

Si no es poden fer sortides musicals fora de l'escola (els preus entrada+autocar a vegades ens pujen molt els pressupostos, o no hi ha hagut sort en el sorteig de les activitats ofertades al PAE, o per altres motius) no hem de patir gens.
Tenim l'opció que professionals ens vinguin a l'escola a fer tallers musicals, sense necessitat a vegades tampoc de tenir un gran teatre a l'escola, a l'aula de música o una aula amb projector.. a vegades ja és suficient i als nens els surt més econòmic (4/5 euros) ja que no ens hem de desplaçar.

Avui us vull escriure d'uns quants tallers que jo conec per si també hi esteu pensant en aquesta opció. Alguns els he fet ja a l'escola, d'altres estan a la llista d'espera jejje.
Clicant els títols podeu anar a la pàgina de cada músic per informar-vos.

1. TALLER DE TUBA 

En Toni chelvi ens acosta als nens i nenes aquest instrument amb diferents activitats i molta participació dels infants. Són sessions d'una hora amb la possibilitat de fer -ne fins a 5 sessions al llarg del dia.
Exemple del taller a la meva escola clicant aquí


2. TALLER DE QUINTET DE VENT METALL

Aquest quintet de metall també et ve a l'escola i t'ofereix diferents espectacles.
Jo vaig fer el de Gèneres del cinema a cicle mitjà i va ser molt interessant i divertit pels nens, ja que es projectaven imatges de les películes que tocaven.


3. TALLER DE SAXO

La Marta Romero ens porta a classe dos saxos amb els que tocarà diferents peces, ja siguin clàssiques, cançons de petits, modernes... fent als nens partíceps de l'audició fent-los ballar, picar, cantar...

Experiència a l'escola aquí

4. BCN SAX QUARTET amb SAXOLANDIA

El quartet de saxo ens ofereix un conte participatiu pels més petits on es tocaran cançons i els petits cantaran, ballaran, faran bombolles.... tot molt divertit i amè.



5. TALLER DE DANSA ESCOCESA

En David Vivanco vé a les escoles tot vestit com un escocès i al llarg d'una hora els ensenya tres danses típiques d'Escòcia parlant en anglès. Coneixem i ens introduim en la cultura i tradicions escoceses a través de la dansa, cançó i instruments tradicionals. Molt divertit !



 6. TALLER DE DANSA I PERCUSSIÓ AFRICANA

Al llarg d'una hora i mitja, els nens aprendran els instruments de percussió africana i seran capaços de tocar conjuntament uns ritmes africans.
També està el taller de dansa per ballar desde molt petits a grans. Es pot combinar i un grup pot tocar i els altres ballar.


Comentaris